Αποχετεύσεις που μυρίζουν: Πως να τις αντιμετωπίσουμε;

Οι αποχετεύσεις που μυρίζουν άσχημα είναι ένα πρόβλημα που συναντιέται σε πολλά νοικοκυριά και τα συμπτώματα είναι πολύ άσχημα αν και η αντιμετώπιση είναι δυνατή και εύκολα να πραγματοποιηθεί.

Είτε αντιμετωπίζετε ένα παρόμοιο πρόβλημα είτε όχι, παρακάτω θα βρείτε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες.

smelly

Αποχετεύσεις που μυρίζουν: Πως να τις αντιμετωπίσετε

Τι προκαλεί μια αποχέτευση που μυρίζει;

Αν έχετε διαπιστώσει μια άσχημη μυρωδιά να έρχεται από την αποχέτευση τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι βαθύτερο μέσα στο αποχετευτικό σας σύστημα και να προέρχεται από:

  • Τους νεροχύτες τις κουζίνας
  • Τις λεκάνες στο μπάνιο
  • Τα εξωτερικά λούκια

Αν κάτι από τα παραπάνω σας ακούγεται οικείο σαν πρόβλημα τότε πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας. Μπορεί το πρόβλημα να είναι απλό και να λυθεί με έναν καθαρισμό αποχέτευσης σε λίγη ώρα. Μπορεί όμως να χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος με την χρήση κάμερας.

 

Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα;

Νεροχύτες κουζίνας

Οι οσμές που προέρχονται από τους νεροχύτες τις κουζίνας μπορεί να πρόέρχονται από υπολείμματα φαγητών που έχουν μείνει στους σωλήνες. Η πιο εύκολη λύση είναι να ρίξετε κάποιο αποφρακτικό που μπορείτε να το προμηθευτείτε από το εμπόριο και μετά να ρίξετε άφθονο νερό. Μία πιο βιολογική λύση είναι ο συνδυασμός άσπρου ξιδιού από κρασί με μαγειρική σόδα.

Αν το πρόβλημα συνεχίζει μην το ξαναδοκιμάσετε γιατί μπορεί να δημιουργήσετε μεγαλύτερο πρόβλημα και καλέστε μια αποφρακτική εταιρεία.

Λεκάνες μπάνιου

Όταν χρησιμοποιείται το μπάνιο, είτε στην λεκάνη είτε στο νιπτήρα, και σας έρχεται μια έντονη μυρωδιά τότε όπως και στην κουζίνα αυτό σημαίνει πως κάτι μπλοκάρει στις σωλήνες με αποτέλεσμα να σωρεύονται υπολείμματα από τρίχες, σκουπίδια, απορρυπαντικό κα.  Αν αυτά τα υπολείμματα φαίνονται με γυμνό μάτι προσπαθήστε απλά να τα αφαιρέσετε. Δείτε όσο μπορείτε μέσα στο σιφόνι και με απαλές κινήσεις για να μην κάνετε υλική ζημιά απομακρύνετε τα ξένα σώματα.

Εξωτερικά λούκια

Τα εξωτερικά λούκια είναι πιο δύσκολα να διορθωθούν χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού. Πρέπει να γίνει λεπτομερής έλεγχος με την βοήθεια κάμερας ώστε να βρεθεί που ακριβώς είναι το πρόβλημα και στην συνέχεια με τα ειδικά μηχανήματα να γίνει η απόφραξη. Η διαδικασία με κάποια εταιρεία μπορεί να σας αποτρέψει από την δημιουργία μεγαλύτερου προβλήματος και την καταστροφή της αποχέτευσης.

 

Αποφράξεις Θεσσαλονίκη – ULTRA 

Εμείς στην Αποφρακτική εταιρεία Ultra έχουμε την εμπειρία και τα μηχανήματα να  φτάσουμε στην ρίζα του προβλήματος και να προστατεύσουμε την υγεία και την περιουσία σας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 

Ζητήστε την βοήθειά μας:

Κέντρο Θεσσαλονίκης: Εγνατίας 121 τηλ: 2310-271412
Δυτικά: Μαραθώνος 10 τηλ: 2310-601144
Τούμπα, Τριανδρία: Γρηγορίου Λαμπράκη 80 τηλ: 2310-911414
Ανατολική Θεσσαλονίκη
: Εθνικής Αντιστάσεως 90 τηλ: 2310450207

Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης: 6947206679 / 6977 718299

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *