Η σπουδαιότητα της συντήρησης της αποχέτευσής σας.

Η σπουδαιότητα της συντήρησης της αποχέτευσής σας. / Αποφράξεις Θεσσαλονίκη – ULTRA

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Για να αποφύγετε ένα μεγάλο πρόβλημα στην αποχέτευσή σας πρέπει να πραγματοποιείτε τακτική συντήρηση και έλεγχο στις σωληνώσεις σας είτε χρησιμοποιώντας οργανικά καθαριστικά είτε καλώντας μια εξειδικευμένη εταιρεία να πραγματοποιήσει την εργασία στην εγκατάστασή σας.

Πολλά από τα προβλήματα στην αποχέτευση προκαλούνται από τα υπολείμματα σαπουνιών, τριχών και άλλων σκουπιδιών που σωρεύονται στις σωληνώσεις. Με τον καθαρισμό και την συντήρηση όμως αποφεύγεται η συσσώρευση αυτή και διατηρείται το σύστημα σε καλή κατάσταση και διευκολύνεται η σωστή λειτουργία του.

Επιπλέον με τον έλεγχο των σωληνώσεων μπορεί να εντοπιστεί ένα πρόβλημα στην αρχή του και να προβείτε στην αποκατάστασή του πριν αυτό γίνει μεγαλύτερο και δαπανηρό.

Αν και μπορεί να φαντάζει στα αυτιά σας εξωπραγματικό, η μηνιαία συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου είναι σχεδόν απαραίτητη, γιατί έτσι καθυστερείται η φθορά των αγωγών και διατηρείται η υγιεινή με την αποφυγή των εστιών μόλυνσης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, πιεστικά υψηλής πίεσης, ποιοτικούς αγωγούς αποχέτευσης -ειδικούς πλαστικούς σωλήνες υψηλής αντοχής κλπ

Καλέστε μας τώρα για έναν έλεγχο:

Κέντρο: Εγνατίας 121 τηλ: 2310-271412
Δυτικά: Μαραθώνος 10 τηλ: 2310-601144
Τούμπα, Τριανδρία: Γρηγορίου Λαμπράκη 80 τηλ: 2310-911414
Ανατολική Θεσσαλονίκη: Εθνικής Αντιστάσεως 90 τηλ: 2310450207

Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης: 6947206679 / 6977 718299

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *